vrijdag 24 augustus 2012

eerste rijles
willen jullie voor mij duimen vandaag,want ik heb mijn eerste rijles om 17:15.heb er echt zin in,alleen dat verkeersregels al.ben al aan het oefenen met cd-rom,nou valt niet mee,na jaren uit de schoolbanken te zijn en nu weer leren.maar zet gewoon door,ook al doe ik er langer over.dit is onze nando alweer ,hier lijkt hij wel dunner,alhoewel onze vloer er ook veel roder op de fotos lijkt en toch is het niet zo.maar hij is echt een buffel hoor en is nu tien maanden,en ondeugend en lief.nou in huis schiet het een beetje op,nog dingen verfen en dan kijken we wel weer verder.en wil toch meer kleurtjes in huis.wil jullie een fijn weekend wensen en tot de volgende keer
 

2 opmerkingen:

 1. Hopelijk is je eerste rijles goed gegaan Ineke.
  Wat een leuke sfeerplaatjes. Ik vind de hangende bloempot zo mooi, ik heb er bij het Zweedse warenhuis ook voor gestaan deze mee te nemen.
  Ook je dienblad herken ik, ik heb deze in de metaalkleur gekocht.
  Wat een mooie foto van jullie lieve hond Nando en wat wordt hij al groot.
  Succes met de verdere klussen in huis, ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden.
  Fijn weekend en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja gaat goed met rijden,ga maar een keer in de week hoor,mischien later twee keer.maar ga theorie bij haar doen en thuis.ik moet het niet in gejaagd halen,jongelui willen het zo snel mogelijk.maar doe gewoon rustig aan.maar wel grappig,want nu rij ik op de wegen en niet mijn man,das wel raar.

  BeantwoordenVerwijderen